Drie verdagtes vlug na plaasaanval

Posted in News by Anchen Coetzee on 8 February, 2018 at 5:04 p.m.

LIMPOPO - ‘n Plaasbestuurder van Melkrivier, Berdus Henrico (39), en sy verloofde Estelle Nieuwenhuys (40), het die dood naelskraap vrygespring nadat hulle Dinsdag, 6 Februarie, die slagoffers geword het van ‘n plaasaanval.

Volgens Barend Pienaar van Oor Grense Media, het drie mans omstreeks 20:15 die paartjie se huis betree. “’n Struweling het gevolg tussen Henrico en twee van die aanvallers. Tydens die geveg is Nieuwenhuys se arm gebreek. Die derde verdagte het die huis binnegekom en drie skote geskiet – twee het Henrico in sy skouer getref en een in sy nek,” het Pienaar aan Africa InTouch News gesê.

Een van die booswigte het ‘n .243 jaggeweer teen Henrico se kop gedruk, maar kon nie daarin slaag om dit af te vuur nie. Pienaar vertel dat die verdagtes daarna koue voete gekry en op die vlug geslaan het met die .243 jaggeweer, twee windbukse, ‘n haelgeweer en ‘n skootrekenaar. Woensdag was ‘n soekgeselskap steeds besig om die omgewing te fynkam.

Medici van APA Ambulansdienste het die slagoffers op die toneel gestabiliseer voor hulle na FH Odendaal Hospitaal in Modimolle vervoer is. Nieuwenhuys is reeds ontslaan. Henrico is oorgeplaas na Saint Vincent’s Hospitaal in Bela-Bela. Volgens inligting sou die koeëls Donderdag tydens 'n operasie verwyder word.

Niemand is nog in verband met die voorval in hegtenis geneem nie.

Stemboodskap & Foto's: Barend Pienaar  Video:  Africa InTouch News

 


 

SARS Customs officers refuse bribe of US$30 000

He repeatedly offered the two Customs officers “bundles of currency” in return for allowing him to leave with his backpack.
Admin

Dutch citizens show solidarity with the victims of farm attacks in South Africa

"These attacks are representative of the total disdain for the Afrikaner people, their culture, and their way of life."
Anchen Coetzee

Jong onderwyser blink uit ondanks uitdagings

Tydens die Mpumalanga Krieket-unie se jaarlikse toekenningseremonie in Witbank, het hy met drie trofeë weggestap.
Anchen Coetzee

Massive manhunt on for cash-in-transit robbers

Explosives were used to access the cash in the safe, after which the suspects fled the scene.
Admin