Drie verdagtes vlug na plaasaanval

Posted in News by Anchen Coetzee on 8 February, 2018 at 5:04 p.m.

LIMPOPO - ‘n Plaasbestuurder van Melkrivier, Berdus Henrico (39), en sy verloofde Estelle Nieuwenhuys (40), het die dood naelskraap vrygespring nadat hulle Dinsdag, 6 Februarie, die slagoffers geword het van ‘n plaasaanval.

Volgens Barend Pienaar van Oor Grense Media, het drie mans omstreeks 20:15 die paartjie se huis betree. “’n Struweling het gevolg tussen Henrico en twee van die aanvallers. Tydens die geveg is Nieuwenhuys se arm gebreek. Die derde verdagte het die huis binnegekom en drie skote geskiet – twee het Henrico in sy skouer getref en een in sy nek,” het Pienaar aan Africa InTouch News gesê.

Een van die booswigte het ‘n .243 jaggeweer teen Henrico se kop gedruk, maar kon nie daarin slaag om dit af te vuur nie. Pienaar vertel dat die verdagtes daarna koue voete gekry en op die vlug geslaan het met die .243 jaggeweer, twee windbukse, ‘n haelgeweer en ‘n skootrekenaar. Woensdag was ‘n soekgeselskap steeds besig om die omgewing te fynkam.

Medici van APA Ambulansdienste het die slagoffers op die toneel gestabiliseer voor hulle na FH Odendaal Hospitaal in Modimolle vervoer is. Nieuwenhuys is reeds ontslaan. Henrico is oorgeplaas na Saint Vincent’s Hospitaal in Bela-Bela. Volgens inligting sou die koeëls Donderdag tydens 'n operasie verwyder word.

Niemand is nog in verband met die voorval in hegtenis geneem nie.

Stemboodskap & Foto's: Barend Pienaar  Video:  Africa InTouch News

 


 

Alleged instigators of the Machadodorp riots arrested

The shop was torched and the owner alerted his security company, resulting in the alleged assault.
Admin

Man at the centre of Wimpy food tampering rumours sets record straight

The customer clearly stated that what is currently being circulated on social media is not a true reflection of what happened in-store.
Admin

Body of 17-year-old to be exhumed today

He was allegedly beaten to death and the family never reported the matter to the police.
Admin

Alleged bogus doctor arrested while on duty

Kano Mireille Mumina (38) could not produce her practising papers and her details also did not appear on the HPCSA register.
Admin