Drie verdagtes vlug na plaasaanval

Posted in News by Anchen Coetzee on 8 February, 2018 at 5:04 p.m.

LIMPOPO - ‘n Plaasbestuurder van Melkrivier, Berdus Henrico (39), en sy verloofde Estelle Nieuwenhuys (40), het die dood naelskraap vrygespring nadat hulle Dinsdag, 6 Februarie, die slagoffers geword het van ‘n plaasaanval.

Volgens Barend Pienaar van Oor Grense Media, het drie mans omstreeks 20:15 die paartjie se huis betree. “’n Struweling het gevolg tussen Henrico en twee van die aanvallers. Tydens die geveg is Nieuwenhuys se arm gebreek. Die derde verdagte het die huis binnegekom en drie skote geskiet – twee het Henrico in sy skouer getref en een in sy nek,” het Pienaar aan Africa InTouch News gesê.

Een van die booswigte het ‘n .243 jaggeweer teen Henrico se kop gedruk, maar kon nie daarin slaag om dit af te vuur nie. Pienaar vertel dat die verdagtes daarna koue voete gekry en op die vlug geslaan het met die .243 jaggeweer, twee windbukse, ‘n haelgeweer en ‘n skootrekenaar. Woensdag was ‘n soekgeselskap steeds besig om die omgewing te fynkam.

Medici van APA Ambulansdienste het die slagoffers op die toneel gestabiliseer voor hulle na FH Odendaal Hospitaal in Modimolle vervoer is. Nieuwenhuys is reeds ontslaan. Henrico is oorgeplaas na Saint Vincent’s Hospitaal in Bela-Bela. Volgens inligting sou die koeëls Donderdag tydens 'n operasie verwyder word.

Niemand is nog in verband met die voorval in hegtenis geneem nie.

Stemboodskap & Foto's: Barend Pienaar  Video:  Africa InTouch News

 


 

Collaborate effort stop would-be cash-in-transit robbers in their tracks

Police also discovered large quantities of explosives, gloves, a bulletproof vest and a firearm at the scene.
Admin

SARS concerned about the unrelenting media assault on its image

SARS has observed and witnessed an unrelenting media attack.
Admin

Reckless rumour about to turn EFF's faces as red as their T-shirts

"I want to reiterate the point that there are absolutely no merit in the rumour that I am member of EFF."
Anchen Coetzee

Two Mozambican nationals arrested on N4 Toll Road

The officers also discovered a consignment of  counterfeit sneakers.
Admin